Zoekmachine optimalisatie (SEO) en webstatistieken


Dreamsites maakt uw website beter vindbaar in de zoekresultaten van Google door het toepassen van Search Engine Optimization (SEO) op al haar websites.
Wij hebben alle knowhow in huis om voor u een toppositie in Google te realiseren.

Wij ontwerpen een website op maat voor u en hanteren hierbij de hoogste kwaliteitsnormen in professioneel webdesign. Wij werken aan eerlijke en betaalbare SEO webdesign prijzen die voor elk bedrijf haalbaar zijn omdat alle ondernemingen recht hebben op professionele SEO Webdesign. Bij elke SEO webdesign bespreken we grondig de functionaliteiten en bepalen de doelstellingen in functie van uw project. Op basis daarvan stellen we de meest geschikte oplossing voor.

Dreamsites optimaliseert uw website zodat uw website op de 1e pagina in de zoekmachines komt te staan in uw regio. Al onze klanten zijn op zoek naar het maximaal rendement uit de marketing campagne. Wij begrijpen dat en daarom garanderen wij u een toppositie in Google in uw regio.


Webstatistieken
Indien een website bij ons gehost wordt (zie hosting en domeinregistratie), kunnen wij uitgebreide statistieken aanbieden als onderdeel van het CMS.

Wat kunt u zoal meten met deze statistieken?
  • Jaarlijkse, maandelijkse en dagelijkse bezoekersaantallen
  • Bezoekersaantallen en hits dagen van de maand
  • Bezoekersaantallen en hits per uur
  • Land en regio van herkomst
  • Surfgedrag van de bezoeker (tijdsduur en bezochte pagina's)
  • Bekeken en gedownloade bestandstypen
  • Besturingssystemen, apparaten en beeldschermresoluties van de gebruiker
  • Webbrowsers
  • Pagina/website van herkomst
  • Gebruikte zoekwoorden


webstatistieken

Responsive website - vanaf € 1000,-

Dreamsites biedt u een 'van-begin-tot-eind' oplossing tegen betaalbare prijzen. Wij bieden u een totaalpakket van webdesign, grafisch ontwerp, zoekmachine optimalisatie, content management en overige internetdiensten. Geschikt voor mobiele telefoons, tablet en gewone PC's.

Lees meer »

Google SEO - Zoekmachine optimalisatie

Het is voor ondernemers steeds belangrijker om goed gevonden te worden via zoekmachines, ieder jaar stijgt het aantal gebruikers die via zoekmachines op zoek zijn naar producten of diensten. Daarom is zoekmachine-optimalisatie van groot belang! Dreamsites hanteert de richtlijnen van Google.

Lees meer »

CMS - Content Management Systeem

Met een in eigen beheer ontwikkeld onderhouds systeem, leveren wij een geheel eigen CMS op maat. CMS staat voor content management systeem wat wil zeggen dat hiermee zelf de website kan worden aangepast en uitgebreid en foto's kunnen worden ge-upload.

Lees meer »

Hosting - en Domeinregistratie

Met hosting huurt u een gedeelte van de serverruimte in het netwerk van Dreamsites, dat in verbinding staat met het internet. Naast schijfruimte heeft u met een hostingpakket ook beschikking over eigen e-mail adressen en registreren wij tevens uw domeinen.

Lees meer »