Werkwijze


Een goede website begint met een helder plan. Daarom starten we elk project - groot of klein - altijd met een gesprek. Hier stellen we het einddoel vast. Dat einddoel is wat behaald moet worden om het project succesvol te kunnen noemen.

Kennismaking
Tijdens een kennismakingsgesprek bespreken we wat uw doelen zijn. Dit is erg belangrijk om tot een offerte te komen die gebaseerd is op een reŽel aantal arbeidsuren. Tevens kunnen we in dit gesprek meedenken en voorstellen op tafel leggen om de doelen op een zo efficiŽnt mogelijke wijze te benaderen.
Voor een eerste kennismaking nemen we altijd graag de tijd, en dit gesprek is natuurlijk volledig gratis en vrijblijvend.


Offerte
Na het kennismakingsgesprek ontvangt u van ons binnen een week een uitgebreide offerte, geheel toegespitst op de besproken doelstellingen en wensen van uw bedrijf of onderneming. Ook het offerte stadium is geheel vrijblijvend. U bent nog steeds niet verbonden aan verplichtingen of andere onverwachte zaken, hetgeen u in de gelegenheid stelt om een bewuste en weloverwogen keuze te maken.


Grafisch concept
Vooropgesteld: een website is nooit standaard bij ons. Elke klant is immers anders, evenals het doel dat men wil bereiken. Een website gebouwd in ASP/HTML5 (met ondersteuning van CSS3 stylesheets en jQuery scripts), is geschikt voor bedrijven die met een eenvoudige website hun sterke punten willen overbrengen. Samen met u creŽren wij een functioneel ontwerp voor een hoofdpagina en een diverstiteit aan subpagina's, toegesneden op uw onderneming.


Ontwikkeling website
Gedurende het gehele traject van programmeren en ontwikkelen van de website zijn wij zowel adviseur als uitvoerder van uw ideeŽn. Door een flexibele houding, kunnen ook nieuwe ideeŽn aan het licht komen die vaak zonder extra uitgaven kunnen worden meegenomen in de uitvoering.
De voortgang zal continu te volgen zijn op een test-url. Dit bevordert een goede communicatie en daardoor kunnen we de lijnen kort houden om zo gericht mogelijk toe te werken naar het einddoel.


Oplevering
De website wordt opgeleverd indien door ons volledig is voldaan aan de vastgestelde einddoelen en de website grafisch helemaal naar tevredenheid van de klant is ingevuld. Door u aangeleverd materiaal (fotoís, teksten) zullen bij oplevering reeds zijn verwerkt, zodat u niet met een Ďkaleí website hoeft te starten. Vanaf dit moment kunt u via het CMS aan de slag met het wijzigen van de content van de website.
De website, inclusief CMS en alle bronbestanden zijn uw eigendom! Mocht u ooit besluiten uw website elders onder te brengen, dan respecteren wij uw keuze en garanderen wij een soepele overgang.


Responsive website - vanaf € 1000,-

Dreamsites biedt u een 'van-begin-tot-eind' oplossing tegen betaalbare prijzen. Wij bieden u een totaalpakket van webdesign, grafisch ontwerp, zoekmachine optimalisatie, content management en overige internetdiensten. Geschikt voor mobiele telefoons, tablet en gewone PC's.

Lees meer »

Google SEO - Zoekmachine optimalisatie

Het is voor ondernemers steeds belangrijker om goed gevonden te worden via zoekmachines, ieder jaar stijgt het aantal gebruikers die via zoekmachines op zoek zijn naar producten of diensten. Daarom is zoekmachine-optimalisatie van groot belang! Dreamsites hanteert de richtlijnen van Google.

Lees meer »

CMS - Content Management Systeem

Met een in eigen beheer ontwikkeld onderhouds systeem, leveren wij een geheel eigen CMS op maat. CMS staat voor content management systeem wat wil zeggen dat hiermee zelf de website kan worden aangepast en uitgebreid en foto's kunnen worden ge-upload.

Lees meer »

Hosting - en Domeinregistratie

Met hosting huurt u een gedeelte van de serverruimte in het netwerk van Dreamsites, dat in verbinding staat met het internet. Naast schijfruimte heeft u met een hostingpakket ook beschikking over eigen e-mail adressen en registreren wij tevens uw domeinen.

Lees meer »