De nieuwste technieken


De wereld van het internet is continu in beweging. Dreamsites volgt nauwgezet de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van webdesign en webdevelopment, zodat elke website altijd optimaal zal functioneren op elke pc, tablet of smartphone, met elke denkbare configuratie van besturingssysteem en beeldschermformaat.

Div-techniek
Onze websites worden gemaakt in Dreamweaver en zijn geprogrammeerd in ASP. Elke pagina wordt zorgvuldig opgebouwd met gebruik van de nieuwste technieken in HTML5, CSS3 en ondersteuning van (jQuery) javascript. Geen gebruik van achterhaalde technieken als Flash of frames en tabellen, maar pure code middels divs (layers), waardoor Google alleen relevante informatie zal indexeren voor een optimale vindbaarheid. Ook worden de pagina’s middels de ‘div’ techniek toegankelijk voor mobiele telefoons en tablets en zal de website sneller worden geladen in alle typen webbrowsers.


Google SearchCross-browser compatibility
Internet Explorer is al enige tijd niet meer de enige internetbrowser die gebruikt wordt. Firefox, Safari en Chrome van Google zijn belangrijke concurrenten voor Internet Explorer geworden. Door deze ontwikkeling op het gebied van browsers, heeft dat ook consequenties voor webdesign bedrijven.
Niet alle browsers maken gebruik van dezelfde standaarden en zo kan het dus zijn dat een website er in Firefox heel anders uit komt te zien dan bedoeld was. Natuurlijk zijn hier diverse oplossingen voor en moet je er als webdesigner steeds voor zorgen dat de websites 'cross-browser compatible' zijn. Dreamsites volgt nauwgezet de nieuwste ontwikkelingen en zal er voor zordragen dat haar websites altijd up-to-date zijn.


Responsive webdesign
Bij responsive webdesign - ook wel adaptive webdesign, schaalbare of fluid websites genoemd - maken we één website die zich aanpast aan het apparaat en het gedrag van de gebruiker. De bezoeker krijgt dus altijd dezelfde content, alleen de presentatie en bediening kan verschillen.
Sinds alle recente browsers de nieuwe technische standaarden (HTML5 en CSS3) ondersteunen, is responsive design een stuk eenvoudiger en kosten besparend, dan bijvoorbeeld het ontwikkelen van een aparte website voor mobiele toestellen. Deze website is gebouwd volgens het nieuwe principe.Font embedding
Tegenwoordig bestaan er tal van mogelijkheden om zeer uiteenlopende lettertypen in te sluiten in de website. Het is daardoor niet noodzakelijk dat de lettertypen zijn geïnstalleerd op de computer van de bezoeker. Het lettertype in de headers en het menu op deze pagina, zijn middels deze nieuwe embed-technologie ingesloten.

Dreamsites Webdesign
lettertype: FF Nuvo SC Web ProYouTube
Behalve het insluiten van lettertypen en Google Maps, zien we ook vaak ingesloten YouTube filmpjes.
Deze kunnen ook heel eenvoudig via ons CMS worden ingesloten, zoals onderstaand voorbeeld. Bijkomend voordeel is dat deze het ook altijd zal doen op de iPad.bron: intro filmpje Dreamsites uit 2001


Responsive website - vanaf € 1000,-

Dreamsites biedt u een 'van-begin-tot-eind' oplossing tegen betaalbare prijzen. Wij bieden u een totaalpakket van webdesign, grafisch ontwerp, zoekmachine optimalisatie, content management en overige internetdiensten. Geschikt voor mobiele telefoons, tablet en gewone PC's.

Lees meer »

Google SEO - Zoekmachine optimalisatie

Het is voor ondernemers steeds belangrijker om goed gevonden te worden via zoekmachines, ieder jaar stijgt het aantal gebruikers die via zoekmachines op zoek zijn naar producten of diensten. Daarom is zoekmachine-optimalisatie van groot belang! Dreamsites hanteert de richtlijnen van Google.

Lees meer »

CMS - Content Management Systeem

Met een in eigen beheer ontwikkeld onderhouds systeem, leveren wij een geheel eigen CMS op maat. CMS staat voor content management systeem wat wil zeggen dat hiermee zelf de website kan worden aangepast en uitgebreid en foto's kunnen worden ge-upload.

Lees meer »

Hosting - en Domeinregistratie

Met hosting huurt u een gedeelte van de serverruimte in het netwerk van Dreamsites, dat in verbinding staat met het internet. Naast schijfruimte heeft u met een hostingpakket ook beschikking over eigen e-mail adressen en registreren wij tevens uw domeinen.

Lees meer »