Uw website op mobiele telefoons en tablets


De afgelopen jaren heeft mobiel internet een enorme opmars gemaakt. Een trend die zich naar verwachting steeds verder zal doorzetten. Onderzoek wijst uit dat er vandaag de dag meer mensen via mobiele dragers op het internet surfen dan via een gewone computer. Daarbij wordt er steeds vaker gebruik gemaakt van tablets, netbooks (kleine laptops) en natuurlijk smartphones.


Porsch Centrum Gelderland

Dreamsites Webdesign maakt uw nieuwe website volledig geschikt voor alle beeldschermen. Van breedbeeld, tot tablet tot mobiele telefoon.

Zo krijgt u niet 1, maar 5 varianten:
  • Breedbeeld monitor
  • Gewone monitor/tablet horizontaal
  • Tablet verticaal
  • Mobiele telefoon (smartphone) horizontaal
  • Mobiele telefoon (smartphone) verticaal

Dus wanneer een bezoeker een groot beeldscherm heeft dan zal er veel ruimte in de breedte zijn op het scherm, waardoor er plek is voor meerdere elementen naast elkaar. Wordt er echter gebruik gemaakt van bijvoorbeeld een iPad, tablet, of smartphone, dan zullen de tekst en afbeeldingen op de website hier automatisch op worden aangepast en komen de elementen onder elkaar te staan.>
Hierdoor dienen er geen aparte websites te worden gebouwd voor de verschillende beeldschermen, zodat u de website vanaf één centraal CMS (onderhoudsgedeelte van de website) kunt onderhouden.

Heeft u interesse in een responsive website, zodat u weer helemaal bij de tijd bent, neem dan contact op met Dreamsites Webdesign via onderstaande button.

Contact


U kunt ook direct bellen of mailen:


Responsive website - vanaf € 1000,-

Dreamsites biedt u een 'van-begin-tot-eind' oplossing tegen betaalbare prijzen. Wij bieden u een totaalpakket van webdesign, grafisch ontwerp, zoekmachine optimalisatie, content management en overige internetdiensten. Geschikt voor mobiele telefoons, tablet en gewone PC's.

Lees meer »

Google SEO - Zoekmachine optimalisatie

Het is voor ondernemers steeds belangrijker om goed gevonden te worden via zoekmachines, ieder jaar stijgt het aantal gebruikers die via zoekmachines op zoek zijn naar producten of diensten. Daarom is zoekmachine-optimalisatie van groot belang! Dreamsites hanteert de richtlijnen van Google.

Lees meer »

CMS - Content Management Systeem

Met een in eigen beheer ontwikkeld onderhouds systeem, leveren wij een geheel eigen CMS op maat. CMS staat voor content management systeem wat wil zeggen dat hiermee zelf de website kan worden aangepast en uitgebreid en foto's kunnen worden ge-upload.

Lees meer »

Hosting - en Domeinregistratie

Met hosting huurt u een gedeelte van de serverruimte in het netwerk van Dreamsites, dat in verbinding staat met het internet. Naast schijfruimte heeft u met een hostingpakket ook beschikking over eigen e-mail adressen en registreren wij tevens uw domeinen.

Lees meer »