Nieuwsbrief module


Dreamsites heeft een geautomatiseerd nieuwsbrief systeem ontwikkeld, waarbij een onbeperkt aantal nieuwsbrieven kan worden aangemaakt. De nieuwsbrief wordt verstuurd vanuit een vaste template, die is afgeleid van de website of huisstijl. Het is een onderhoudsvriendelijke module, die volledig door uzelf te beheren zal zijn.
Elke nieuwsbrief kan worden verstuurd naar diverse mailgroepen die middels het CMS kunnen worden bepaald. Via het CMS wordt elke nieuwsbrief verstuurd naar de mailadressen uit de gekozen mailinglist. De nieuw aangemaakte nieuwsbrief start met de template, vervolgens kan de content worden bepaald aan de hand van in te geven titel, datum en tekstinhoud.


Voorbeelden van nieuwsbrieven:

Pro Install   Het Bonte Schaep   De Rooy Lederwaren   De 80 van de Langstraat
 
Voet & Zorg   Spijkers Horeca   BM Air   RSTResponsive website - vanaf € 1000,-

Dreamsites biedt u een 'van-begin-tot-eind' oplossing tegen betaalbare prijzen. Wij bieden u een totaalpakket van webdesign, grafisch ontwerp, zoekmachine optimalisatie, content management en overige internetdiensten. Geschikt voor mobiele telefoons, tablet en gewone PC's.

Lees meer »

Google SEO - Zoekmachine optimalisatie

Het is voor ondernemers steeds belangrijker om goed gevonden te worden via zoekmachines, ieder jaar stijgt het aantal gebruikers die via zoekmachines op zoek zijn naar producten of diensten. Daarom is zoekmachine-optimalisatie van groot belang! Dreamsites hanteert de richtlijnen van Google.

Lees meer »

CMS - Content Management Systeem

Met een in eigen beheer ontwikkeld onderhouds systeem, leveren wij een geheel eigen CMS op maat. CMS staat voor content management systeem wat wil zeggen dat hiermee zelf de website kan worden aangepast en uitgebreid en foto's kunnen worden ge-upload.

Lees meer »

Hosting - en Domeinregistratie

Met hosting huurt u een gedeelte van de serverruimte in het netwerk van Dreamsites, dat in verbinding staat met het internet. Naast schijfruimte heeft u met een hostingpakket ook beschikking over eigen e-mail adressen en registreren wij tevens uw domeinen.

Lees meer »