Hosting en domeinregistratie


Om van de nieuwste technieken gebruik te kunnen maken heeft Dreamsites in 2003 een eigen server geplaatst op het internet. Hierdoor is Dreamsites in staat om alle mogelijke technieken te gebruiken en alles binnen eigen beheer te houden.


Sinds de mogelijkheden op het internet steeds uitgebreid worden met nieuwe en geavanceerde technieken, zien wij als vooruitstrevende ontwikkelaars steeds meer tekortkomingen bij de standaard providers. Deze standaard providers beperken ons in de mogelijkheden bij de ontwikkeling van geavanceerde websites. Om nu toch van nieuwe technieken gebruik te kunnen maken hebben wij als Dreamsites in 2003 een eigen server geplaatst op het internet. Hierdoor zijn wij in staat om alle mogelijke technieken te gebruiken.
Naast het hosten van websites kunnen wij voor u alle gangbare domeinen aanvra-gen en hiervoor als name server te fungeren. De gehele e-mail afhandeling kunnen wij ook verzorgen inclusief fallback, virusscan* en een spamfilter* (*optioneel).


Abonnement
Het hosting abonnement dat wij kunnen bieden is als volgt:
  • Windows 2008 server platform
  • 500Mb webruimte
  • Uitgebreide statistieken
  • Volledige e-mail afhandeling op het hoofddomein

De prijs voor dit abonnement voor het eerste domein bedraagt:
€ 150,00 per jaar.

Kosten voor eventuele controle op Spam & Anti-Virus bedragen:
€ 120,00 per jaar.

De prijs voor het tweede en elk opvolgend domein, met verwijzing naar het hoofddomein bedraagt:
€ 25,00 per jaar.


Responsive website - vanaf € 1000,-

Dreamsites biedt u een 'van-begin-tot-eind' oplossing tegen betaalbare prijzen. Wij bieden u een totaalpakket van webdesign, grafisch ontwerp, zoekmachine optimalisatie, content management en overige internetdiensten. Geschikt voor mobiele telefoons, tablet en gewone PC's.

Lees meer »

Google SEO - Zoekmachine optimalisatie

Het is voor ondernemers steeds belangrijker om goed gevonden te worden via zoekmachines, ieder jaar stijgt het aantal gebruikers die via zoekmachines op zoek zijn naar producten of diensten. Daarom is zoekmachine-optimalisatie van groot belang! Dreamsites hanteert de richtlijnen van Google.

Lees meer »

CMS - Content Management Systeem

Met een in eigen beheer ontwikkeld onderhouds systeem, leveren wij een geheel eigen CMS op maat. CMS staat voor content management systeem wat wil zeggen dat hiermee zelf de website kan worden aangepast en uitgebreid en foto's kunnen worden ge-upload.

Lees meer »

Hosting - en Domeinregistratie

Met hosting huurt u een gedeelte van de serverruimte in het netwerk van Dreamsites, dat in verbinding staat met het internet. Naast schijfruimte heeft u met een hostingpakket ook beschikking over eigen e-mail adressen en registreren wij tevens uw domeinen.

Lees meer »