Porsche Centrum Gelderland
Alphenberg
Pro-Install
GO Shoes
Tweestromen School
Spijkers Horeca
La Bolsa
Way2Drive
Kaatsheuvelse Pleinloop
Kersthuis Waalwijk
Spring Kindercoaching
FoldyPac

Waarin onderscheidt Dreamsites zich van andere webbouwers?
Bekijk hier de 8 redenen om voor Dreamsites te kiezen  >>
1. Ontwerp en techniek onder één dak.
Dreamsites combineert in eigen huis het programmeren van de website met de grafische lay-out, waarin de techniek in dienst staat van de karakteristieke uitstraling van het bedrijf. Dreamsites zoekt altijd naar de perfecte harmonie tussen technisch vernuft en stijlvolle vormgeving.

2. Eigen web-hosting.
Om van de nieuwste technieken gebruik te kunnen maken heeft Dreamsites in 2003 een eigen server geplaatst op het internet. Hierdoor is Dreamsites in staat om alle mogelijke technieken te gebruiken en alles binnen eigen beheer te houden.

3. Reële prijzen.
In haar 13-jarig bestaan heeft Dreamsites ruime ervaring opgebouwd om zeer nauwkeurig in te kunnen schatten hoeveel tijd nodig is om een website in zijn volledigheid op te leveren. Hierdoor kunnen we altijd een reële prijs afgeven, geheel toegespitst naar de behoeften van de klant.

4. Eigen ontwikkeld CMS.
Het Content Management Systeem is door Dreamsites zelf ontwikkeld met het oog op de gebruiksvriendelijkheid. We starten altijd vanuit een basis van waaruit het CMS modulair wordt opgebouwd. Dit in tegenstelling tot andere CMS-en, die vaak zo uitgebreid zijn, dat je niet weet waar je nu precies dat jaartal kunt aanpassen.

5. No-nonsense policy.
Na oplevering zijn alle bronbestanden van website en CMS altijd eigendom van de klant, net als de door ons geregistreerde domeinnamen. Zo kunt u nooit gedonder krijgen mocht u besluiten over te stappen naar een ander.

6. Open communicatie.
Tijdens de ontwikkeling van een website zal Dreamsites zich flexibel opstellen en open staan voor suggesties en/of wijzigingen die niet eerder ter sprake zijn gekomen. Dreamsites streeft ernaar om een zo volledig mogelijk product af te leveren. De ontwikkeling van de website zal steeds te volgen zijn op een test URL.

7. Nieuwe technologieën.
De wereld van het internet is continu in beweging. Dreamsites volgt nauwgezet de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van webdesign en webdevelopment, zodat elke website altijd optimaal zal functioneren op elke pc, tablet of smartphone, met elke denkbare configuratie van besturingssysteem en beeldschermformaat.

8. Diversiteit.
Dreamsites stelt zich ten doel visueel aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke websites te creëren. Hetzij middels een nieuwe grafische lay-out of op basis van een bestaand concept of huisstijl. Dreamsites websites hebben daardoor een uniek eigen karakter met de juiste weerspiegeling van het bedrijf.

Responsive website - vanaf € 1000,-

Dreamsites biedt u een 'van-begin-tot-eind' oplossing tegen betaalbare prijzen. Wij bieden u een totaalpakket van webdesign, grafisch ontwerp, zoekmachine optimalisatie, content management en overige internetdiensten. Geschikt voor mobiele telefoons, tablet en gewone PC's.

Lees meer »

Google SEO - Zoekmachine optimalisatie

Het is voor ondernemers steeds belangrijker om goed gevonden te worden via zoekmachines, ieder jaar stijgt het aantal gebruikers die via zoekmachines op zoek zijn naar producten of diensten. Daarom is zoekmachine-optimalisatie van groot belang! Dreamsites hanteert de richtlijnen van Google.

Lees meer »

CMS - Content Management Systeem

Met een in eigen beheer ontwikkeld onderhouds systeem, leveren wij een geheel eigen CMS op maat. CMS staat voor content management systeem wat wil zeggen dat hiermee zelf de website kan worden aangepast en uitgebreid en foto's kunnen worden ge-upload.

Lees meer »

Hosting - en Domeinregistratie

Met hosting huurt u een gedeelte van de serverruimte in het netwerk van Dreamsites, dat in verbinding staat met het internet. Naast schijfruimte heeft u met een hostingpakket ook beschikking over eigen e-mail adressen en registreren wij tevens uw domeinen.

Lees meer »