Webdesign en programmeren


Vooropgesteld: een website is nooit standaard bij ons. Elke klant is immers anders, evenals het doel dat men wil bereiken met een website. Een site gebouwd in HTML is geschikt voor bedrijven die met een eenvoudige website hun sterke punten willen overbrengen. Samen met u creŽren wij een functioneel ontwerp voor een hoofdpagina en enkele subpagina's, toegesneden op uw onderneming. Gedurende het gehele traject van programmeren en ontwikkelen zijn wij zowel adviseur als uitvoerder van uw ideeŽn. Uiteraard kunnen wij ook het onderhoud van de website verzorgen.

Grafisch ontwerp: herkenbare websites door stijlvolle vormgeving.
Hard- en software kunnen creativiteit nooit vervangen. Het is hoogstens een middel om creativiteit uit te voeren of in te zetten. Als automatiseringsbedrijf zijn wij ons daarvan bewust. Wij werken daarom met een vast team gemotiveerde grafische ontwerpers. Ze bewaken onder meer de vaste huisstijl van bedrijven. Er wordt gezorgd dat deze stijl op een website herkenbaar blijft. Het is ook mogelijk een huisstijl te ontwikkelen. Doel van de grafische ontwerpers is de websites zo uitnodigend te maken, dat bezoekers als vanzelf de hele site bekijken. Onze 'dreamsites' voldoen niet alleen op technisch vlak ruimschoots, maar zijn ook stijlvol vormgegeven.


Foto gallery: fotoreportages van uw projecten, referenties en evenementen.
Toon uw producten in elegante fotoreportages. Beelden vertellen zoveel meer dan tekst. U kunt laten zien waar uw bedrijf in uitblinkt door beelden te tonen van projecten of referenties. Of u plaatst een fotoreportage van een succesvol evenement dat heeft georganiseerd of waaraan u heeft deelgenomen. Zo blijft uw website altijd in beweging en nodigt u de bezoeker uit om uw website vaker te bezoeken.
Wij hebben er ťťn gemaakt van onze portfolio. Zie hieronder . . .

Responsive website - vanaf € 1000,-

Dreamsites biedt u een 'van-begin-tot-eind' oplossing tegen betaalbare prijzen. Wij bieden u een totaalpakket van webdesign, grafisch ontwerp, zoekmachine optimalisatie, content management en overige internetdiensten. Geschikt voor mobiele telefoons, tablet en gewone PC's.

Lees meer »

Google SEO - Zoekmachine optimalisatie

Het is voor ondernemers steeds belangrijker om goed gevonden te worden via zoekmachines, ieder jaar stijgt het aantal gebruikers die via zoekmachines op zoek zijn naar producten of diensten. Daarom is zoekmachine-optimalisatie van groot belang! Dreamsites hanteert de richtlijnen van Google.

Lees meer »

CMS - Content Management Systeem

Met een in eigen beheer ontwikkeld onderhouds systeem, leveren wij een geheel eigen CMS op maat. CMS staat voor content management systeem wat wil zeggen dat hiermee zelf de website kan worden aangepast en uitgebreid en foto's kunnen worden ge-upload.

Lees meer »

Hosting - en Domeinregistratie

Met hosting huurt u een gedeelte van de serverruimte in het netwerk van Dreamsites, dat in verbinding staat met het internet. Naast schijfruimte heeft u met een hostingpakket ook beschikking over eigen e-mail adressen en registreren wij tevens uw domeinen.

Lees meer »