Google Analytics, Google AdWords en Google MapsGoogle Analytics
Google Analytics is het analyse programma van Google. Google Analytics verschaft gedetailleerde informatie over hoe mensen op uw website terechtkomen, welke pagina´s er bekeken worden, van welke functionaliteiten ze gebruik maken, welke pagina´s de bezoekers instappen en uitstappen.
Google Analytics is een gratis service van Google waarmee vrijwel alle activiteit naar, op en van een website is te meten. Niet alleen het aantal bezoekers wordt inzichtelijk, maar ook waar deze bezoekers vandaan zijn gekomen, waar zij in Google op hebben gezocht, hoe lang ze zijn gebleven, waar ze op hebben geklikt, enzovoort. Belangrijke informatie voor uw marketing dus.

Naast Google Analytics bieden wij ook uitgebreide statistieken wanneer de website bij ons gehost wordt. Voordeel is dat er in tegenstelling tot Google Analytics geen gebruik wordt gemaakt van cookies, omdat alle zaken direct op de webserver gemeten worden. Deze optie wordt door Dreamsites standaard geboden voor elke website (mits door ons gehost).


Google AdWords
Adverteren met Google Adwords is een snelle en effectieve manier om op korte termijn meer bezoekers te genereren voor uw website.
Een aantal belangrijke speerpunten bij het opzetten van een campagne zijn:

  • Bepalen van het doel van uw Google Adwords campagne.
  • Uw budget, hoeveel bent u bereid per dag en per zoekwoord te betalen.
  • Zoekwoord strategie, op welke zoektermen wilt u gevonden worden.
  • Relevantie tussen uw zoekwoorden, advertentieteksten en landingspages.
  • Analyseer uw Google Adwords resultaten met Google Analytics om uw lopende campagnes te optimaliseren.
Indien u geen kennis of tijd heeft om een Adwords campagne op poten te zetten of wanneer u niet tevreden bent over de resultaten van uw huidige Adwords campagnes, dan kan Dreamsites u daarbij helpen.

Klik hier om te beginnen met Google Adwords.


Google Maps
Google Maps is een routeplanner, bedrijvengids en locatiezoeker in één. Deze Google-service biedt een krachtige, gebruiksvriendelijke kaarttechnologie en informatie over plaatselijke bedrijven zoals bedrijfslocaties, contactgegevens en routebeschrijvingen. Over de gehele wereld kunnen adressen, bedrijven en locaties worden opgezocht. Dreamsites configureert uw kaart met uw filialen, verkooppunten, referenties, enz. en integreert deze naadloos in uw website. Op de contact-pagina worden op deze wijze onze referenties getoond. Het is natuurlijk ook mogelijk om gewoon het adres van uw bedrijf of onderneming te tonen op de kaart.


Responsive website - vanaf € 1000,-

Dreamsites biedt u een 'van-begin-tot-eind' oplossing tegen betaalbare prijzen. Wij bieden u een totaalpakket van webdesign, grafisch ontwerp, zoekmachine optimalisatie, content management en overige internetdiensten. Geschikt voor mobiele telefoons, tablet en gewone PC's.

Lees meer »

Google SEO - Zoekmachine optimalisatie

Het is voor ondernemers steeds belangrijker om goed gevonden te worden via zoekmachines, ieder jaar stijgt het aantal gebruikers die via zoekmachines op zoek zijn naar producten of diensten. Daarom is zoekmachine-optimalisatie van groot belang! Dreamsites hanteert de richtlijnen van Google.

Lees meer »

CMS - Content Management Systeem

Met een in eigen beheer ontwikkeld onderhouds systeem, leveren wij een geheel eigen CMS op maat. CMS staat voor content management systeem wat wil zeggen dat hiermee zelf de website kan worden aangepast en uitgebreid en foto's kunnen worden ge-upload.

Lees meer »

Hosting - en Domeinregistratie

Met hosting huurt u een gedeelte van de serverruimte in het netwerk van Dreamsites, dat in verbinding staat met het internet. Naast schijfruimte heeft u met een hostingpakket ook beschikking over eigen e-mail adressen en registreren wij tevens uw domeinen.

Lees meer »