Content Management Systeem (CMS)


Het Content Management Systeem is door Dreamsites zelf ontwikkeld met het oog op de behoeften van de klant, voornamelijk de gebruiksvriendelijkheid. We starten altijd vanuit een basis van waaruit het CMS modulair wordt opgebouwd. Dit in tegenstelling tot andere CMS-en, die vaak zo uitgebreid zijn, dat het erg veel tijd kost om uit te zoeken waar je nu precies dat jaartal kunt aanpassen.
Onze websites worden geheel opgebouwd uit een database. Omdat alle data in een database gezet wordt, maken we de weg vrij om het onderhoud aan de site mogelijk te maken. Alles wordt in een zeer gebruiksvriendelijk jasje gestoken, zodat zonder enige cursus, het beheren van de website mogelijk wordt.

CMS: invulling van de pagina’s
De invulling van de pagina’s geschiedt volledig binnen eigen beheer. Middels het CMS (=Content Management Systeem) kan de inhoud van de bestaande pagina’s eenvoudig worden gewijzigd. Er kunnen foto’s worden ge-upload die automatisch zullen schalen naar de juiste resolutie en afmetingen. Er kunnen ook hyperlinks of e-mail adressen worden gekoppeld aan afbeeldingen of een geselecteerd stukje tekst. Tevens is het mogelijk om per pagina één of meerdere bestanden (pdf’s , Word- en Excel- bestanden) te kunnen plaatsen, die door de bezoeker kunnen worden gedownload en bekeken. Ideaal voor bijvoorbeeld het aanbieden van brochures en leaflets. Daarnaast kunnen foto’s ook als een slideshow worden getoond op de pagina. En er kunnen filmpjes via YouTube worden geplaatst.


Teksteditor
Hieronder vindt u een voorbeeld van de door ons gebruikte teksteditor in het CMS. In dit demo-scherm kunt u de diverse mogelijkheden bekijken. Klik maar eens op de verschillende icoontjes.
Responsive website - vanaf € 1000,-

Dreamsites biedt u een 'van-begin-tot-eind' oplossing tegen betaalbare prijzen. Wij bieden u een totaalpakket van webdesign, grafisch ontwerp, zoekmachine optimalisatie, content management en overige internetdiensten. Geschikt voor mobiele telefoons, tablet en gewone PC's.

Lees meer »

Google SEO - Zoekmachine optimalisatie

Het is voor ondernemers steeds belangrijker om goed gevonden te worden via zoekmachines, ieder jaar stijgt het aantal gebruikers die via zoekmachines op zoek zijn naar producten of diensten. Daarom is zoekmachine-optimalisatie van groot belang! Dreamsites hanteert de richtlijnen van Google.

Lees meer »

CMS - Content Management Systeem

Met een in eigen beheer ontwikkeld onderhouds systeem, leveren wij een geheel eigen CMS op maat. CMS staat voor content management systeem wat wil zeggen dat hiermee zelf de website kan worden aangepast en uitgebreid en foto's kunnen worden ge-upload.

Lees meer »

Hosting - en Domeinregistratie

Met hosting huurt u een gedeelte van de serverruimte in het netwerk van Dreamsites, dat in verbinding staat met het internet. Naast schijfruimte heeft u met een hostingpakket ook beschikking over eigen e-mail adressen en registreren wij tevens uw domeinen.

Lees meer »